Thread: Lost audio output

Results 1 to 1 of 1
  1. #1 Lost audio output 
    Senior Member david evans's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    728
    Hey guys.

    After some automatic updates Windows did on my PC (which even changed my wallpaper, go figure...), Resolve 15 doesn't output audio anymore. I don't even see the meters working when I'm playing an audio clip. I have audio everywhere else, except on Resolve. Any idea what happened and how to solve it?

    Thanks

    EDIT:

    Solved it. The windows update might have messed around with some of my defaults. I changed the sound output of my system back to the decklink mini monitor and Resolve is playing audio again!
    Last edited by david evans; 07-29-2019 at 04:42 AM.
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. No audio output BM decklink
    By scorsesefan in forum DaVinci Resolve
    Replies: 9
    Last Post: 03-10-2016, 04:09 AM
  2. Buffering and lost frames
    By rawCAM35 in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2014, 11:54 AM
  3. Anker Pro 2 cable lost....need help
    By marshallbaker in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2014, 04:40 PM
  4. Pocket lost RAW footage
    By iammuc in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 04-29-2014, 09:07 PM
  5. Output 2.5k on pc with audio?
    By Note Suwanchote in forum Workflow
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2013, 03:14 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •