Thread: Powering Bmpcc 4k via Zhiyun Crane 3 LAB

Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Powering Bmpcc 4k via Zhiyun Crane 3 LAB 
    I can't seem to find any info on this, but is there any way to power your camera using the Crane 3 LAB? I Know the Ronin-S and Moza Air provide this feature, but I can't find anything on the web about the Zhiyun 3 having any sort of DTAP output. It'd be a shame if such a simple feature wasn't included tbh.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member Hugovandijke's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Amsterdam, The Netherlands
    Posts
    234
    I have tried using the Canon battery pack described in the manual (not sure of the type), but it didn't work with the BMPCC4K .
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    4
    I've asked Zhiyun support about this too, and they recommended me not to use that combination. I'm guessing it's probably because of the significant voltage difference between the two
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Using the P4k upside down with Zhiyun Crane V2
    By ted ramasola in forum General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-17-2019, 03:39 AM
  2. Zhiyun crane plus + BMPCC + Sigma 18-35
    By cristo in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-22-2018, 02:59 AM
  3. FS: Zhiyun Crane 2
    By Ameer Azari in forum For Sale / Want to Buy
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2018, 12:33 PM
  4. BMPCC with zhiyun crane m? How to mount?
    By miwashi in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2018, 02:54 PM
  5. Zhiyun Crane V2 - BMPCC
    By Tony Webber in forum Footage / Frames
    Replies: 12
    Last Post: 07-25-2017, 01:15 AM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •