Thread: Connecting 2 PC monitors and 1 LED TV to a PC with DaVinci Resolve 14

Results 1 to 5 of 5
  1. #1 Connecting 2 PC monitors and 1 LED TV to a PC with DaVinci Resolve 14 
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,546
    Folks, this may have been asked before so pardon me for asking here since I cannot find the answer I need. I have a Windows Desktop PC with 2 AMD Radeon GPU cards. It has both HDMI and DP out ports. I currently have 2 PC monitors with HDMI and DP ports, and 1 wall mounted LED TV with HDMI port. It is important to note that I do not have any available slots for a Declink or Infinity cards. Dispensing the conversation about calibrating which I know I have to do, how can I connect the 2 PC monitor and 1 LED TV to my GPU cards on the computer and how do I configure Resolve to display the Resolve editor on the first PC display, the Resolve scopes and media management screens on the second PC display, and output the playback on the LED TV for concurrent viewing (also client viewing)? If anyone has this kind of setup, can you please detail how you have it in place. Thank you in advance for any and all suggestions.
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    107
    decklink card
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    107
    decklink card, run 1 x GPU + decklink as there's no other way if there's no slots avb in your mb
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Senior Member CaptainHook's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,111
    If you don't have a thunderbolt 3 port on your PC, what about the Intensity Shuttle for USB3 (1080p)?

    https://www.blackmagicdesign.com/pro...specs/W-INT-02
    Blackmagic Design
    My BMD LUTs.

    **Any post by me prior to Aug 2014 was before i started working for Blackmagic**
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1,546
    Thank you guys. I feared that was going to be the answer. I do have a USB3 but was hoping to hook up to 4K monitors.
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Connecting Mix-Pre to Tascam DR-100 using CS3
    By iwander in forum Filmmaking - General
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2017, 01:12 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 08-25-2015, 05:22 PM
  3. Replies: 92
    Last Post: 08-19-2015, 12:40 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-04-2015, 09:58 AM
  5. Connecting a SSD drive to a computer.
    By Gwangjuboy in forum General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-30-2012, 01:57 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •