Thread: New Micro remote that supports Frame rate and codec changes

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11  
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    123
    And sold! With 4.7 letting me change frame rate and Phil making a smaller controlller with a LANC input, I’m good to go! Ordered!

    All I really change is iso, frame rate & audio levels while during a shoot.
    Reply With Quote  
     

  2. #12  
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    USA N. CA
    Posts
    2,708
    So Phil, where is the cable/box pin out diagram you said you were going to post?
    Cheers
    Reply With Quote  
     

Similar Threads

  1. Frame Rate Drop Frame Error
    By Hundo in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2015, 08:01 PM
  2. Frame Rate Drop Frame Error
    By Hundo in forum Workflow
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2015, 07:10 PM
  3. Frame Rate Drop Frame Error
    By Hundo in forum DaVinci Resolve
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2015, 06:39 PM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •